Kaspersky Password Manager -laajennus

Voit tarkastella ja hallita verkkosivustotilejä selainikkunasta Kaspersky Password Manager -laajennuksen avulla.

Voit avata laajennusvalikon napsauttamalla selaimen työkalupalkin -painiketta.

Laajennusvalikosta voit:

Lisäksi voit Kaspersky Password Managerin Safari-laajennuksessa lisätä ja muokata verkkosivusto-, pankkikortti- ja osoitemerkintöjä avaamalla sovellusikkunan. Voit myös kopioida sovellukseen tallennettuja tietoja (esimerkiksi käyttäjätunnuksia ja salasanoja).

Jos säilö on lukittu, tietosi eivät ole käytettävissä. Tässä tapauksessa laajennusvalikossa on vain pääsalasanan antamiseen käytettävä kenttä ja Avaa lukitus -painike.